Beer Station

Rreth Nesh

Beer Station

Kush jemi ne

Të gjitha gatimet janë të vecanta, pasi ofrojnë një shije ndryshe nga e zakonshmja.

Ato shoqërohen me salcat pikante dhe kanë influencë nga gjithë kuzhinat e botës.

Mishërat me erëza, salcat pikante dhe kombinimi i tyre me brumërat i jep asaj origjinalitet dhe vecanti…

Cilesi

Shumellojshmeri

Shije

Beer Station

Birra te ndryshme

20

LLoje Birrash

1000

Klient

23

LLoje Gatimesh